Get Adobe Flash player
San ljetne noći
William Shakespeare

U režiji Irine Brook. U izvedbi njene pariške kazališne trupe Compagnie Irina Brook. Ovo je jedno od Shakespeareovih najdražih djela. Provedite očaravajuću večer u svijetu kojeg povezuje jedino mašta, gdje je ljubav izvor, pokretačka snaga i cilj.

Za više informacija: kliknite ovdje


Shakespeare na Exit
Matka Raguža

Shakespeare na Exit je mješavina dinamičnih i uzbudljivih ključnih djelova iz Shakespeareovog opusa u kojoj su uobičajene granice između likova i samih djela pomaknute, a crta između komedije i tragedije izbrisana. Tri glumca, iz jedne od najuzbudljivijih mladih glumačkih družina u Europi, izazivaju kod publike razmišljanje i smijeh u jednakoj mjeri, u ovoj smjeloj produkciji pod redateljskom palicom Matka Raguža.

Za više informacija: kliknite ovdje

Shakespeareov portret
Genia Chef

U izvedbi Genie Chefa. Ovo je rijetka prilika zakoračiti u atmosferu i ambijent ateljea velikog umjetnika za vrijeme njegova rada. Dođite pogledati jednog od najvećih slikara današnjice koji će tijekom devet dana na postavljenoj pozornici za javnost slikati portret Williama Shakespearea dimenzija 2x2 metra. Chef će koristiti materijale i tehnike koje su se koristile u Zlatnom dobu slikarstva 17.stoljeća.

Za više informacija: kliknite ovdje


The Wall
Pink Floyd

Ova klasična rock opera, ironično, ujedinila je milijune ljudi kao obožavatelje ove priče o izolaciji. DSF vam je donosi uživo, u izvedbi engleske grupe Just Floyd i to unutar impresivnih zidina povijesne jezgre samog Dubrovnika.

Kliknite ovdje za karte

Shakespeare za početnike
Daniel Foley

Ove vesele, interaktivne – i BESPLATNE! – radionice vodit će Daniel Foley, direktor edukativnog dijela DSF-a te umjetnički direktor londonskog Performance Exchange-a. Publika će sudjelovati u prizorima iz Shakespeareovih najpoznatijih djela, borbama na sceni, ulogama lakrdijaša te ostalim radionicama. Postanite i Vi sami shakespeareovski glumac/ica! (Ili samo promatrajte druge na sceni). Dobra zabava i otvorena vrata dobrodošlice koja vas vode u svijet živog teatra!

Za više informacija: kliknite ovdje