Get Adobe Flash player

ZABAVITE SE!!!

Postanite glumcem ili glumicom na jedan sat....ili jedan dan.....ili za cijeli život!

SVI smo mi glumci. Način na koji razgovaramo, naše ponašanje, naši izrazi lica, naše kretnje, ton našega glasa, sve su to rezultati naših izbora u različitim situacijama. Kad razgovaramo s djedom ili bakom, ili pak djetetom, ''ponašamo'' se drugačije nego u nekoj poslovnoj situaciji, ili u razgovoru s nekim strancima. Ili kad smo s intimnim partnerom.

DSF nudi čitav niz radionica u kojima SVATKO može sudjelovati. Publika i mlađa i starija, posjetitelji i domaći, imaju priliku u sebi otkriti glumca ili glumicu.

U sklopu prvog DSF-a počet ćemo s radionicom:

Shakespeare za početnike

Ovo je zabavna i interaktivna izvedba ''Shakespeareovih najvećih hitova''. Daniel Foley, osnivač londonskog Performance Exchange te direktor obrazovanja DSF-a, veselo će voditi publiku kroz specijalne šekspirijanske trenutke u kojima će svi biti pozvani na sudjelovanje. Otkrijte u sebi Romea ili Juliju! Prepustite se turobnim mislima poput Hamleta, likujte poput Henrika V ili budite konj u engleskoj vojsci! Velika zabava – a pomalo i informativna!

Glumačka kazališna družina Irine Brook iz Pariza također će održavati glumačke radionice te ponuditi specijalne matineje za studente. A Michael Lederer, umjetnički direktor DSF-a, koji je svoju glumačku karijeru još kao dijete započeo u San Franciscu, također će ponuditi specijalne radionice za studente.

Učenje engleskog jezika putem teatra!

Engleski je postao međunarodnim jezikom. Glumačke radionice DSF-a predstavljaju uzbudljiv način učenja onoga što je Shakespeare znao.....jezik je zabava!

Ovo je samo početak. Pozivamo vas da nam se pridružite. I otkrijete glumca ili glumicu u sebi!